Štimac: Sada treba znati pokazati tko je pravi Hajdukovac

TRENER Hajduka Igor Štimac rekao je na pressici nakon utakmice protiv Slaven Belupa kako je ritam igranja srijeda - subota pokazao svoje rezultate, koji su za njega razočaravajući, te je dodao da umor nije ostavio traga samo na jednom igraču nego na cijeloj momčadi.

"Rezultatski se nije ništa promijenilo. I dalje ostajemo pri zacrtanom cilju da ne smijemo izgubiti u Zaprešiću. No, moram priznati da se promijenila atmosfera. Sada treba znati primiti kritiku i u Zaprešiću pokazati tko je pravi Hajdukovac" – naglasio je Štimac za Sportske novosti.

Štimac kaže kako će učiniti sve da pripremi igrače za subotnji dvoboj s Interom koji bi mogao biti presudan za osvajanje prvenstvene titule.

Trener Slaven Belupa Branko Karačić kaže kako je psihološki pritisak ostavio trag na Hajdukovoj igri, te dodaje da je zadovoljan osvojenim bodom u Splitu. Međutim, prvi Farmaceut smatra kako će Hajduk ipak osvojiti prvenstvo.

"Vjerojatno je psihološki trenutak Hajduku donio probleme, međutim i dalje vjerujem da će Splićani za 10 dana s Ćirom ovdje slaviti naslov prvaka" – zaključuje Karačić.

Spomenimo da će subotnji derbi u Zaprešiću prenosit HTV. Utakmica Inter - Hajduk počinje u 17 sati, kao i svi ostali susreti 31. kola HNL-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara