Štimac: Tri puta smo zvali Ivića u Hajduk, a on je tražio 14 milijuna kuna

TRENER Hajduka Igor Štimac, za kojeg je ugledni nogometni stručnjak Tomislav Ivić ustvrdio da nema ni trenerskog znanja ni iskustva, žestoko je uzvratio na Ivićevu kritiku. Štimac je tako ustvrdio da su čelnici Hajduka tri puta nudili trenersku klupu Tomislavu Iviću, pa dodao kako je Ivić za angažman u Hajduku tražio da splitski klub na sebe preuzme njegov dug "težak" 14 milijuna kuna.

Iako Štimac u razgovoru za Večernji list nije odmah želio odgovoriti na Ivićeve procjene njegove stručnosti, ipak nije uspio izdržati da barem malo ne "bocne" slavnog trenera.

"Ivić se sada javlja, a nije tajna da smo ga predsjednik Grgić i ja tri puta zvali da dođe raditi u Hajduk. Međutim, Ivić je imao jedan uvjet, Hajduk je trebao preuzeti njegov dug od 14 milijuna kuna koji on zbog spora oko hotela Ambasador ima prema Komercijalnoj banci. Zato me ne čude Ivićevi napadi." - ustvrdio je Štimac.

Trener Hajduka kazao je kako nije vidio Ivića ni na jednom treningu ili utakmici Hajduka otkad je on preuzeo momčad, pa ne zna kako to Ivić može procjenjivati njegovu stručnost.

"Usto, imam trenersku diplomu, a iza mene je i bogato igračko iskustvo iz jakih liga. Ne kažem da je to presudno u trenerskim kvalitetama, već samo napominjem." - dodao je Štimac.

"Predbacuje mi neiskustvo na klupi. Izgleda da je Ivić zaboravio da je on sjeo na klupu Hajduka koja ga je uzdigla u trenerskoj karijeri. Nikoga nije vodio, na klupu je sjeo nakon dvogodišnjeg rada u omladinskoj školi, bio je sasvim neiskusan." - zaključio je trener Splićana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara