Štimac zadovoljan igrom Hajduka, Scoria se više ne nada naslovu prvaka

NA PRESS konferenciji održanoj nakon derbi utakmice 29. kola HHL-a između Rijeke i Hajduka, treneri obje momčadi bili su zadovoljni prezentiranom igrom, međutim Elvis Scoria je zaključio kako je Rijeka ispala iz utrke za naslov prvaka.

Igor Štimac zadovoljan je osvojenim bodom te temeljitom i čvrstom igrom njegove momčadi. "Nismo došli po bod, ušli smo u dvoboj otvoreno, po pobjedu, igrali smo s tri napadača i jednom polušpicom. Na kraju se moram zadovoljiti i ovim bodom." - konstatirao je Štimac nakon utkamice.

Zanimljivo je kako je Štimac izmjene igrača radio tek nakon što je Scoria izmjenio snage u svojim redovima. "Dosta pratim rad Scorie, cijenim ga, on je pedantan, trener koji je već mnogo postigao. Zato sam morao biti oprezan, pratio njegove izmjene, kako bi ih što je bolje neutralizirao." - rekao je Štimac.

Da je trener Rijeke znao kako ga Štimac prati, možda je mogao odigrati taktičku varku i prevariti Štimca. Ovako nije mogao ništa drugo nego zaključiti kako Rijeka više nema šanse za osvajanje prvenstva.

"To mi nije lako kazati jer smo do sada sve dali, nadali se, ali poslije svega ipak moram priznati da je s tim snovima gotovo. Ostaje nam Kup i mi ćemo, vjerujem, ipak osvojiti taj trofej." - zaključio je Scoria.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara