Štimca zameo snijeg, Čalo ga zamijenio: Varteks je za nas utakmica godine

Štimca zameo snijeg, Čalo ga zamijenio: Varteks je za nas utakmica godine

Tekst. V.B.
Foto: Cropix

DOBRIH 40-ak minuta čekali su novinari Igora Štimca u Veslačkoj da se pojavi na press konferenciji. Taman negdje kada su počeli razgovori o protestnom napuštanju iste, pojavio se sportski direktor Igor Čalo koji je objasnio kako je Štimac zapeo u snijegu na Pantovčaku te kako će ga on zamijeniti na jutrošnjem druženju s novinarima.

"Kao što sami znate, očekuje nas utakmica s Varteksom. Očekujemo jako težak dvoboj, pogotovo zbog terena koji je u lošem stanju zbog vremenskih uvjeta posljednjih dana. Snijeg ćemo danas očistiti, ali pitanje je što ćemo zateći ispod", rekao je Igor Čalo.

"Ne treba posebno napominjati koliko su nas poremetili vremenski uvjeti zadnjih dana, međutim, tako je bilo i ostalim momčadima u HNL-u", dodao je na današnjoj press konferenciji sportski direktor Zagreba.

"Ovo je za nas utakmica godine"

Usprkos svemu, u Kranjčevićevoj očekuju pobjedu. Tri boda u utakmici protiv Varaždinaca imperativ su za Zagrepčane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo na pobjedu od prve minute, nema druge. Ovo je za nas najvažnija utakmica godine i moramo što prije riješiti situaciju u našu korist da uđemo u mirnije vode", napomenuo je Čalo.

O Varteksu se sve zna: "Varteks je uvijek Varteks, neugodan i kvalitetan protivnik ma kakva situacija bila. Oni uvijek imaju mlade, učene i brze igrača koji uvijek mogu stvoriti probleme. No, treba uzeti u obzir da će teren biti jako loš i da će biti puno preskakanja igre".

"S druge strane, ne razmišljamo o Varaždincima. Okrenuti smo sami sebi i svojoj igri", dodao je.

Zagreb dosta oslabljen ulazi u sutrašnju utakmicu. Nedostaje mu čak sedam igrača...

"Sastav ne znam, ne mogu ga ni reći, jer ima dosta igrača koji ne mogu konkurirati. Nedostaju nam tako Vidošević, Pejić, Kartelo, Mikulić, Špičić, Krstanović i Oršulić. Danas popodne imamo trening i tamo će Štimac odlučiti koga staviti", rekao je za kraj Čalo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara