Stipe Drviš: Ovo je moja šansa da postanem svjetski prvak

Stipe Drviš: Ovo je moja šansa da postanem svjetski prvak

28. TRAVNJA u Konig Pilsener Areni u njemačkom Oberhausenu Stipe Drviš će se boriti za pojas WBA svjetskog prvaka u kategoriji lakih teškaša protiv aktualnog prvaka Silvija Branca.

Branco i Drviš već su se jednom susreli 2003. godine, u borbi u kojoj je pobjeda pripala našem boksaču. Drviš se nada kako može ponoviti taj uspjeh i doći do svog prvog pojasa svjetskog prvaka.

"Spremao sam se za ovu borbu više od 6 mjeseci. Neću razmišljati o prijašnjoj pobjedi protiv Branca. Ovo je moja šansa da postanem svjetski prvak. To će biti važna večer za mene i za moju domovinu Hrvatsku. Svi se nadaju kako ćemo dobiti drugog hrvatskog svjetskog prvaka", rekao je visoko motivirani Stipe na press konferenciji uoči borbe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istu će se večer u Oberhausenu održati još dvije borbe za naslov svjetskog prvaka, odnosno prvakinje. Felix Sturm će za pojas u velter kategoriji izazvati aktualnog prvaka Javiera Castilleja, a Maria Andrea Miranda pokušat će oduzeti naslov svjetske prvakinje u perolakoj kategoriji za žene od Ine Menzer.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara