Stipe Drviš: Ovo je moja šansa da postanem svjetski prvak

28. TRAVNJA u Konig Pilsener Areni u njemačkom Oberhausenu Stipe Drviš će se boriti za pojas WBA svjetskog prvaka u kategoriji lakih teškaša protiv aktualnog prvaka Silvija Branca.

Branco i Drviš već su se jednom susreli 2003. godine, u borbi u kojoj je pobjeda pripala našem boksaču. Drviš se nada kako može ponoviti taj uspjeh i doći do svog prvog pojasa svjetskog prvaka.

"Spremao sam se za ovu borbu više od 6 mjeseci. Neću razmišljati o prijašnjoj pobjedi protiv Branca. Ovo je moja šansa da postanem svjetski prvak. To će biti važna večer za mene i za moju domovinu Hrvatsku. Svi se nadaju kako ćemo dobiti drugog hrvatskog svjetskog prvaka", rekao je visoko motivirani Stipe na press konferenciji uoči borbe. 

Istu će se večer u Oberhausenu održati još dvije borbe za naslov svjetskog prvaka, odnosno prvakinje. Felix Sturm će za pojas u velter kategoriji izazvati aktualnog prvaka Javiera Castilleja, a Maria Andrea Miranda pokušat će oduzeti naslov svjetske prvakinje u perolakoj kategoriji za žene od Ine Menzer.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara