Stoičkov siguran u pobjedu, Berbatov se nada da će opet zabiti gol

BUGARSKA reprezentacija okupila se u oronulom kampu CSKA u Pančerevu i počela završne pripreme pred subotnju kvalifikacijsku utakmicu. Izabranici Hriste Stoičkova doimaju se spremnima za predstojeći sraz s Hrvatima, a izbornik Stoičkov najavljuje pobjedu.

Novinar Sportskih novosti boravio je u kampu u kojem se pripremaju bugarski reprezentativci, a kako se čini, atmosfera među Bugarima je odlična. Prilično samouvjereni Stoičkov kaže da u subotu nema favorita, te da je rezultat i dalje 2:2.

O glasinama da bi Hrvati i Šveđani mogli dogovoriti remi u utakmici koja se igra 8. listopada, te tako zagorčati život Bugarim, Stoičkov kaže: "Neka se samo dogovore. I ja bih želio da bude remi, to bi nam odgovaralo jer ćemo sve pobijediti." - samouvjeren je Stoičkov.

Bugarski napadač Dimitar Berbatov rekao je kako je Bugarima vrlo važno dobiti ovu utakmicu, te da će on i njegovi suigrači dati sve od sebe ne bi li povećali šanse za SP u Njemačkoj. Uglavnom, bugarski tabor ozbiljno je "nabrijan" na pobjedu, i izjave svih igrača kao i izbornika svode se na: "Moramo pobijediti – pobijedit ćemo."

U slučaju da Bugari izgube, Berbatov kaže: "Pa što, neće biti kraj svijeta." Inače, istočni susjedi uzimaju hrvatsku momčad s puno respekta, a zbog imperativa pobjede sigurno je da će ići na sve ili ništa.

Stoičkov je novinarima rekao da računa i na vrlo bitnu podršku publike te se nada punom stadionu u Sofiji.

Berbatov je bio uspješan prošle godine u Zagrebu (2:2), ali i 2002. godine kada su Bugari pobijedili 2:0.

"Ne treba se Hrvatska bojati Berbatova, nego cijele bugarske momčadi. Berabatov zabija zato jer ima dobre suigrače. Nadam se da ću vam opet zabiti gol." - zaključio je Berbatov.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara