Streller: Poslije Eura bježim iz ovakve reprezentacije

STRPLJENJE je izgleda potpuno izdalo napadača švicarske nogometne reprezentacije Marca Strellera, koji je najavio radikalan potez na kraju Europskog prvenstva.

"Više neću igrati u reprezentaciji. Nakon što završi Europsko prvenstvo ja odlazim, jer nemam snage više trpjeti sve napade na mene koji su potpuno neosnovani", rekao je Streller.

Navijači Švicarske su i tijekom posljednje prijateljske utakmice, protiv Lihtenštajna, odradili svoj dio "posla" protiv Strellera. Zviždali su mu, vrijeđali ga, a takav odnos prema njemu traje još od 2005. godine kada je Švicarska igrala kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj.

Tada su mu navijači zamjerali loše igre, ali i to što nosi dres Basela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam sa svim suigračima i objasnio im svoje nakane. Nitko nije rekao ništa protiv jer i njima je neizdrživo takvo ponašanje. Kako neće biti meni? ", jadao se Streller.

"Znam da Streller svaki put proživljava šokove iznova. To je totalno nepristojno što se događa i ponašanje navijača nije u redu. Ne znam treba li ih uopće zvati navijačima. Kada postanem kapetan takvo što neću sigurno prihvatiti kao normalnu pojavu", rekao je Sebastian Frei, inače član dortmundske Borussije. 

Totalsport
Foto: worldcupblog.org

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara