Sun tvrdi: Capello izgladnjuje igrače engleske reprezentacije

Sun tvrdi: Capello izgladnjuje igrače engleske reprezentacije

NOGOMETAŠI engleske reprezentacije su gladni. Ne samo uspjeha, s obzirom da su propustili prošli Euro, vlastitom, a i našom krivnjom, već i hrane.

Talijanski izbornik Fabio Capello naredio im je da nakon svakog treninga osam sati ništa ne smiju jesti! Budući da je to jako dugo vremena, osobito ako ste upravo podvrgli organizam naporima, igrači trpe neugodnu glad, koju utažuju potajno - čokoladicama i krumpirićima koje švercaju u sobe!

S ovim su problemom suočeni samo tijekom priprema za reprezentativne utakmice, dok se na povratku u klubove vraćaju normalnom režimu prehrane. Budući da ovog tjedna počinju pripreme za prva dva kvalifikacijska susreta u 6. grupi europske zone, Lamparda, Terryja, Rooneyja i kompaniju čekaju nove kušnje.

Kao što piše The Sun, Capellov nametnuti post kriv je za ne osobito uvjerljiv dojam o tjelesnoj njegovih snazi igrača tijekom prijateljske utakmice protiv Češke (2:2, izjednačenje Joea Colea u 90. minuti).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon treninga igrači se žale na vrtoglavicu i mučninu. U četiri dana koja su proveli zajedno nevjerojatno je koliko su malo pojeli. Ranije su se uredno hranili ugljikohidratima da bi održavali energiju na visokom nivou, ali sada im Capello daje samo malo žitarica i tosta. Zato se neki od njih snalaze tako da u sobu krijumčare čokolade i pommes frites", priopćio je The Sunu tajni izvor, blizak reprezentaciji.

Prema istom izvoru, jedan od glavnih u svlačionici, navodno Rio Ferdinand, dobio je grčeve u trbuhu te je povraćao, što se pripisuje strogoj dijeti koju je uveo talijanski tiranin.

"Igrači uopće nisu predebeli i ne razumiju zašto toliko dugo ne smiju jesti. Gunđali su između sebe, ali se nisu suprotstavili Capellu, jer je poznata njegova nepopustljivost", zaključio je The Sunov informator.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara