Šušak: Bilo bi samoubojstvo striktno pokrivati Dinamove napadače

NOVOG trenera NK Osijeka, Ivu Šuška, u subotu očekuje težak ispit. U Gradski vrt, koji bi sutra prema prognozama metereologa trebao biti usijan, dolazi zagrebački Dinamo. Mlada momčad Ive Šuška sezonu je otpočela loše, Hajduk ih je "zgazio" na Poljudu rezultatom 6:0.

U 1. kolu Prve HNL Dinamo je pak razbio Cibaliju u Vinkovcima s visokih 4:0, pa se tako Osječani unatoč tradiciji ne mogu nadati nekom velikom iznenađenju.

"Neću otkriti nikakvu tajnu ako kažem da Dinamo raspolaže s najširim igračkim kadrom u državi. Kada bi se gledalo po tome, mi bismo već odavno mogli predati utakmicu. No, u nogometu ima još faktora koji utječu na konačan rezultat, kao što su sreća ili fanatizam, pa mislim da se imamo pravo nadati pozitivnom rezultatu." - kazao je Šušak u razgovoru za Glas Slavonije, te priznao kako bi bod protiv Dinama bio povoljan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama bi sada svaki plijen protiv Dinama dobro došao. Osobno ne tražim nikakav popust kod navijača, ali tražim malo razumijevanja za igrače. Oni će učiniti sve da dokažu kako zavređuju nositi dres s grbom NK Osijeka, pa navijače molim da ih u tome podrže." - kazao je trener Osijeka.

Novinare je zanimalo kako Šušak misli zaustaviti klasne Dinamove napadače, Ivana Bošnjaka i Eduarda da Silvu.

"Dinamo ima još kvalitetnih pojedinaca, zapravo ima ih toliko da bi čisto samoubojstvo bilo striktno markirati pet-šest igrača. Tu bismo se sasvim pogubili." - zaključio je Šušak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara