Šušak: Vučević nije imao dovoljno podrške

Šušak: Vučević nije imao dovoljno podrške

DRUGI na listi kandidata za užarenu klupu Hajduka je Ivo Šušak, još jedan bivši Dinamovac i čovjek od velikog povjerenja hrvatskog izbornika Slavena Bilića. Šušak je također već neko vrijeme u poljudskoj svlačionici, a da stvar bude zanimljivija, izvisio je kada je mjesto prvog trenera dodijeljeno sada već " pokojnom" Goranu Vučeviću.

"Za sada me nitko nije službeno kontaktirao iz Hajduka. Ljetos sam figurirao za trenera Hajduka, no onda su se odlučili za Gorana Vučevića. U ovom trenutku sam u intenzivnim razgovorima s jednim klubom na Istoku, ne smijem reći o kome se radi, to je u svakom slučaju ozbiljan kontakt. No, nema ozbiljnijeg trenera niti u Europi koji bi mogao ostati hladan na Hajduk ili Dinamo. Ja sam spreman za ozbiljan razgovor s čelništvom Hajduka, ako oni procjene da sam ja sposoban vršiti tu funkciju. Uvažavam Hajduk, ali cijenim i sebe, neću sigurno jeftino prodati svoju kožu", kaže Ivo Šušak.

Šušak se u razgovoru osvrnuo na Vučevićevu vladavinu na Poljudu;

"Mislim da je Vučević bio u zrakopraznom prostoru na toj funkciji. Većina je u klubu opterećena pretvorbom, te on nije imao dovoljno podrške. Smatram da je Hajduk morao naći snage da Vučević izgura barem do polusezone, dok se ne pripremi neko novo rješenje, ako već ovo ne funkcionira. 

Spominju se i druga imena, prvenstveno Zlatko Kranjčar. Izvori govore da je vrlo izvjesno kako ćemo gledati Zagrepčanina na splitskoj klupi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to nemoguće niti čudno. To se događa kroz nogometnu povijest u Hrvatskoj. Sjetite se Ivića u Dinamu, Markovića u Hajduku, Zebeca. u Hajduku..."

Kome ne odgovara Zoran Vulić?

Poslije svake zime dolazi proljeće, a poslije svakog Hajdukovog trenera - Zoran Vulić, kaže splitska narodna mudrost. No, čini se da vječni Hajdukovac ovaj put gubi utrku. Navodno ne odgovara nekim Hajdukovim strukturama...

D.R.
Foto: Index(Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara