Svi u Čatež na trešetu i briškulu

Svi u Čatež na trešetu i briškulu

ČLAN Bilićevog udarnog napadačkog dueta Mladen Petrić nesretno se ozlijedio tijekom susreta švicarskog nogometnog kupa protiv tamošnjeg Aaruaa, a iako u nedjelju stiže u Zagreb na okupljanje reprezentacije, još uvijek nije siguran hoće li biti u mogućnosti zaigrati protiv Makedonije na Maksimiru.

"Pred sam kraj susreta predriblao sam vratara, no on me zakačio i cijelom težinom pao na moj zglob. Trenutno me jako boli, zglob sam iskrenuo, a prve prognoze kod klupskog liječnika nisu me ohrabrile. No, čim su mi injekcijom izvadili krv iz zgloba, puno bolje izgleda. Kad do kraja primim terapiju, više ćemo znati. Ali, postoji realna šansa da budem spreman do subote." - javio je Mladen iz Švicarske.

Uvjerivši se da situacija ipak nije pretjerano zabrinjavajuća, upitali smo ga za lijepe vijesti što pristižu iz Grčke. Tamo se Olympiacos pošteno zapalio da dovede Petrića u svoje redove. Cijena na upit?

"Da, čuo sam i ja. Zapravo, kontaktirali su već mog menadžera, ali ne i mene osobno. Grčka liga nije loša, ali radije bih na zapad." - iskreno će.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bilić pozvao Mandžukića

Za izbornika Bilića ozljede nisu nikakva novost. Često kroz šalu voli kazati da još nismo bili kompletni na treningu, a potom s ponosom ustvrditi da upravo u širini kvalitetnog kadra leži snaga reprezentacije. 

Za slučaj da njegov višestruko upotrebljiv ofenzivac ne bude spreman do Makedonije, poziv je uručen sve istaknutijem Zagrebašu Mariju Mandžukiću. Ako ništa, barem će Rukavina imati s kim kartati u Čatežu.

D.R.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara