Svjetski i europski boksački čelnici zadovoljni pripremama pule za EP

PREDSTAVNICI vodećih europskih i svjetskih boksačkih federacija na današnjoj su konferenciji za novinare u Puli izrazili zadovoljstvo tijekom dosadašnjih pripremama za 35. europsko boksačko prvenstvo koje će se u veljače 2004. godine održati u Puli.

Glavni tajnik svjetske boksačke asocijacije Caner Doganeli nije krio oduševljenje naglašavajući da se u Puli osobno uvjerio kako pripreme za EP idu i bolje od prvotnih planova.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U vrijeme kada se Pula kandidirala za ovu europsku boksačku smotru bilo je mnogo zainteresiranih gradova kandidata pa je stoga dobivanje ove organizacije veliki uspjeh kako grada Pule tako i cijele Hrvatske" - ustvrdio je Doganeli.

Nakon posjeta rekonstruiranom Domu sportova u Puli članovi visokog izaslanstva i najelitnijeg društva europske i svjetske boksačke federacoije izrazili su zadovoljstvo učinjenim jer, kako je kazao službeni delegat EABE na europskom prvenstvu Danilo Ivanović, "kada je u svibnju posjtio Pulu radovi nisu bili ni započeti pa je postojala i mala sumnja". Međutim, dodao je on, rekonstruirani Dom sportova dokaz je kako su pripreme uspješno obavljene te kako će Pula početkom slijedeće godine biti središte europskog i svjetskog boksa.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara