Svjetski prvaci u humanitarnoj akciji

Svjetski prvaci u humanitarnoj akciji
UOČI pripremne utakmice za Olimpijske igre između rukometnih reprezentacija Hrvatske i Mađarske naši svjetski prvaci odazvali su se humanitarnoj akciji nazvanoj "Prvaci svijeta za katružu".

Rukometni reprezentativci predvođeni izbornikom Linom Červarom svojim potpisima prikupili su desetak tisuća kuna namjenjenih Međimurskoj zakladi solidarnosti katruži koja će ih uložiti u liječenje teško oboljele učiteljice čije ime iz razumljivih razloga upravitelj zaklade Dragutin Lesar nije spomenuo.

Zaklada je prošle godine osigurala oko 230 tisuća kuna za oboljele kojima Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje ne podmiruje troškove liječenja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druženje svjetskih zlatnih rukometaša održano je na terasi čakovečkog ribljeg restorana gdje se okupilo 300-njak ljudi. Oni su svojim potpisima potpomogli rad prvoosnovane humanitarne zaklade u Hrvatskoj.

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran pohvalio je humanitarno djelo svojih rukometaša dok je izbornik Červar najavio da će slične akcije provoditi i u ostalim dijelovima Hrvatske.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara