Svrgnuta dinastija Zec u Kamen Ingradu

IVICA KOLUNDŽIĆ CICI, dugogodišnji ortak pritvorenog tajkuna Vlade Zeca i voditelj osiguranja na veličkom stadionu, tijekom skupštine kluba održane u petak navečer na stadionu Kamen Ingrada, konačno je uspio u svom naumu i preoteo vlasništvo nad uzdrmanim prvoligašem.

Nakon osam godina, koliko je Kamen Ingrad, nekad vrlo ugodno iznenađenje hrvatskog prvenstva, bio u rukama dinastije Zec, vrijeme je da klub preuzme Požeška Županija, najavio je Kolundžič. Vlado Zec, koji četiri mjeseca boravi u požeškom zatvoru, ostao je fiktivnim predsjednikom, dok je Kolundžić preuzeo mjesto dopredsjednika. Njegov novi Izvršni odbor uskoro bi, međutim, trebao obznaniti ime novog predsjednika, čime će klub i službeno izmigoljiti iz tajkunskih šapa nekadašnjeg člana IO-a HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolundžić tvrdi da zajedno sa svojim suradnicima ima rješenje za mirnu budućnost Kamen Ingrada, no javna je tajna da iza tako optimističnih izjava stoji garancija moćnije figure, čiji se identitet tek ima saznati.

Oliver Zec, Vladin sin, zajedno s ostalim članovima svoje obitelji nekoliko je puta glasno intervenirao tijekom sjednice, pa je ona na kraju i prekinuta. Očekuje se da će obitelj Zec sudskim postupkom nastojati zadržati vlasništvo nad klubom.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara