Terry: Beckham zaslužuje biti kapetan

Terry: Beckham zaslužuje biti kapetan

JOHN TERRY, povratnik nakon ozljede u englesku reprezentaciju, smatra da bi u prijateljskoj utakmici protiv Francuske engleski kapetan trebao biti David Beckham.

Francuska i Engleska odigrat će u srijedu u Saint-Denisu prijateljsku utakmicu. Izbornik Engleske Fabio Capello još nije obznanio tko će biti kapetan nacionalne momčadi. David Beckham je tu ulogu okončao nakon Svjetskog prvenstva 2006, a nasljednik vrpce, John Terry, nije bio u reprezentaciji, baš kao niti Beckham, u Capellovoj prvoj utakmici na kormilu Tri lava, na Wembleyu protiv Švicarske. No, sada su obojica u sastavu. Beckham će, ukoliko zaigra, napokon ubilježiti taj na Otoku dugo očekivani 100. nastup za reprezentaciju.

"Sve što je David napravio u karijeri je iznimno dostignuće. Ukoliko će početi utakmicu, ili će ući s klupe, apsolutno zaslužuje ponijeti kapetansku vrpcu", kaže John Terry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoper Chelseaja dodao je da ne očekuje kapetansku vrpcu oko svoje ruke.

"Vrlo sam nervozan zbog povratka u reprezentaciju. Ne očekujem da ću biti kapetan. Volio bih i dalje obnašati tu časnu dužnost i držat ću palčeve da bude tako. No, ako i ne budem kapetan, poštivat ću odluku gospodina Capella", zaključio je Terry u izjavi za BBC Radio.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara