Terry: Ispravit ćemo ono što se dogodilo prije dvije godine

Teskt: M.Pa.
Foto: AFP

ENGLESKA javnost odbrojava sate do utakmice s Hrvatskom na Wembleyju. Englezi željno očekuju revanš za poraz od prije dvije godine koji im je nanijela Bilićeva momčad i tako im uskratila odlazak na Euro. Iako je Capello rekao da ga ne zanima što je bilo prije dvije godine, ta utakmica je još uvijek u glavi Johna Terryja.

"Mislim da je ta utakmica u glavama svih igrača koji su tad igrali. No, kao što je Capello rekao, ovo je sasvim druga priča i novi početak za nas", rekao je Terry.

"Dobro smo počeli u kvalifikacijama i jako je važno da sad zaboravimo na to i posvetimo se samo Hrvatskoj. Trener želi da zaboravimo na poraz na Wembleyju i to ćemo učiniti. Ali, razgovarali smo o toj utakmici i svi znamo da možemo ispraviti ono što je bilo prije dvije godine", misli kapetan.

U prvoj utakmici na Maksimiru Englezi su nas razbili 4:1.

"U Zagrebu smo odigrali odlično i pobijedili. Bio bih jako sretan zbog sebe i navijača da dovršimo posao na Wembleyju", kaže Terry.

Kapetan Terry u reprezentaciji je već šest godina, bio je na Euru 2004. i na Svjetskom prvenstvu 2006., no reći će da mu je ovo jedna od najvećih utakmica u nacionalnom dresu.

"Mislim da jest. Bilo bi idealno kad bismo već sad osigurali prvo mjesto. Onda bi izbornik u sljedećim utakmica mogao isprobavati nove stvari i igrače", zaključio je Terry.

Novinare je zanimao komentar na Bilićevu izjavu da je Engleska s Capellom izgubila engleski duh.

"Bilića cijenim kao osobu i igrača i ne želim dolijevati ulje na vatru. Mi smo koncentrirani na svoju igru, želimo pokazati što znamo. A, ako Hrvati žele igrati psihološke igre, neka igraju", zaključio je kapetan Engleske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara