Terry priziva agresivnost: Moramo u prvih 15 minuta parirati Hrvatima na tom polju

Terry priziva agresivnost: Moramo u prvih 15 minuta parirati Hrvatima na tom polju

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

KAPETAN engleske nogometne reprezentacije, John Terry, inzistira na agresiji protiv Hrvatske u utakmici koju će u srijedu odigrati ove dvije reprezentacije na Wembleyju.

Eventualnom pobjedom Engleska bi izborila nastup na Svjetskom prvenstvu kojem će se sljedeće godine domaćin biti Južnoafrička Republika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz osobnog kuta gledano, utakmica u Zagrebu bila je fizički zahtjevna. Hrvatska je rano postavila svoju igru, a isto moramo i mi sada napraviti. U uvodnih 15 minuta moramo iskazati agresiju i parirati Hrvatima na tom polju."

"Kada je lopta na tlu, a mi započnemo igrati, možemo se nadmetati sa svakom svjetskom reprezentacijom, a s napadačkom klasom koju imamo, uvijek možemo postići pogodak", veli Terry, koji smatra da će pritisak u tom susretu biti na hrvatskoj strani, pa od suigrača zahtjeva strpljenje, ali i dodaje:

"Moramo od samog početka zaigrati napadački, to je ključ, to je ono što će odrediti daljnji tijek igre. Hrvatska mora pobijediti, a mi moramo pokazati visok stupanj organizacije i strpljivosti kako bi joj se oduprijeli zaigra li na jednak način kao u Zagrebu. Bit će to teška utakmica."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara