Terry priziva agresivnost: Moramo u prvih 15 minuta parirati Hrvatima na tom polju

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

KAPETAN engleske nogometne reprezentacije, John Terry, inzistira na agresiji protiv Hrvatske u utakmici koju će u srijedu odigrati ove dvije reprezentacije na Wembleyju.

Eventualnom pobjedom Engleska bi izborila nastup na Svjetskom prvenstvu kojem će se sljedeće godine domaćin biti Južnoafrička Republika.

"Iz osobnog kuta gledano, utakmica u Zagrebu bila je fizički zahtjevna. Hrvatska je rano postavila svoju igru, a isto moramo i mi sada napraviti. U uvodnih 15 minuta moramo iskazati agresiju i parirati Hrvatima na tom polju."

"Kada je lopta na tlu, a mi započnemo igrati, možemo se nadmetati sa svakom svjetskom reprezentacijom, a s napadačkom klasom koju imamo, uvijek možemo postići pogodak", veli Terry, koji smatra da će pritisak u tom susretu biti na hrvatskoj strani, pa od suigrača zahtjeva strpljenje, ali i dodaje:

"Moramo od samog početka zaigrati napadački, to je ključ, to je ono što će odrediti daljnji tijek igre. Hrvatska mora pobijediti, a mi moramo pokazati visok stupanj organizacije i strpljivosti kako bi joj se oduprijeli zaigra li na jednak način kao u Zagrebu. Bit će to teška utakmica."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara