Toldo otkrio detalje obračuna kod Mestalle

VRATAR Intera Francesco Toldo otkrio je pojedinosti sukoba igrača Intera i Valencije u utakmici osmine finala Lige prvaka, koji je nešto kasnije doveo do općeg kaosa, prenosi portal "Goal".

"Marchena se na španjolskom rugao Burdissu, međutim, na njegovu nesreću namjerio se na krivu osobu, jer se u našoj momčadi nalazi 15 igrača koji govore španjolski. Burdisso je vrlo instinktivan tip te je odmah reagirao, ali sve bi bilo u redu, jer sam ga ja pridržavao, da nije došao idiot zvan Navarro, koji je kukavički udario Burdissa u nos". - prisjeća se Toldo.

Kada su igrači Intera vidjeli da je Burdisso izgubio svijest i pao na pod, kako kaže Toldo, odmah su izgubili razum i krenuli naganjati Španjolca.

"Kada smo vidjeli da je Burdisso pao na pod kao vreća krumpira, odmah smo krenuli u potjeru za Navarrom. Cordoba ga je u padu uspio udariti u nogu, ali je ovaj imao štitnike pa se nije ozlijedio, a mi ostali, slijedili smo ga u svlačionicu. Ušao sam u svlačionicu da pronađem Navarra, ali me je policija zadržala tako da nisam mogao do njega. Gužva koja je vladala u tim prostorijama bila je veće od one u centru Milana oko podneva. - ispričao je Francesco Toldo.

UEFA za sada istražuje incident, a podigla je optužbe protiv Valencije, Intera, Navarra, Marchene, Burdissa, Cordobe i Maicona.

V.B.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara