Tomić: Nisam Guelu nazvao crnčugom

Tomić: Nisam Guelu nazvao crnčugom

"POGRIJEŠIO sam kad sam Guelu na treningu pitao kad će mi popraviti auto, nije bilo ni vrijeme ni mjesto za takve razgovore", kaže Ante Tomić, ali tvrdi da nije bivšeg Dinamovog igrača nazvao crnčugom.

Tomić je novinarima otkrio kako je nesporazum oko automobila, koji mu je Guela ogrebao, trajao oko dva mjeseca. Guela je obećavao kako će popraviti automobil, ali je s tim odugovlačio što je kulminiralo incidentom na treningu. "Rekao mi je da ga od mojih pitanja već boli glava i cinično mi dobacio kako nije moj auto Lamborghini. Nakon toga me udario, a vjerojatno bih mu vratio da suigrači nisu spriječili tučnjavu", pričao je Tomić na rubu suza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada mu nisam rekao da je crnčuga, ne bih to niti pomislio. Nisam u životu izgovorio tu riječ. Roditelji su me drugačije odgojili, usadili su mi neke druge vrijednosti", rekao je Tomić koji kaže kako mu je jako teško jer ga sad svi smatraju rasistom. "Bio sam uvjeren da me novinari koji prate Dinamo bolje poznaju i da ne bi povjerovali da sam rekao tako nešto", podvukao je Tomić i Gueli poručio da će mu štetu na autu oprostiti, ali mu nikad neće oprostiti što ga je ovako oblatio.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara