Tomislav Dujmović želi obući kockasti dres: Križanac je dobio priliku sa 29 godina. Ja imam 27!

Tomislav Dujmović želi obući kockasti dres: Križanac je dobio priliku sa 29 godina. Ja imam 27!

HRVATSKI nogometaš ruskog Amkara iz Perma, 27-godišnji veznjak Tomislav Dujmović, u sljedećih bi nekoliko dana mogao promijeniti klub.

Tako izvještava moskovski sportski dnevnik Sport Express, koji navodi da su u klub za Dujmovića stigle ponude iz respektabilnih njemačkih i grčkih klubova.

"Istina je, ponuda iz tih dviju država ima. Ali zasad još ne bih o imenima klubova", izjavio je nogometaš koji je nezamjenljiv na mjestu zadnjeg veznog igrača drugoplasirane momčadi ruskog prvenstva.

"Ugovor mi istječe u prosincu i odgovaraju mi sve mogućnosti. Predsjednik mi nudi novi ugovor, no vjerojatno ga neću potpisati. Ili će me pustiti da odem do kraja ljetnoga prijelaznog roka, ili ću sljedeće zime tražiti novi klub kao slobodan igrač."

Njegov Amkar i dalje stoji sjajno na ljestvici najboljih ruskih Premierligaša. Dijeli drugo mjesto s moskovskim Dinamom, kod kojeg u nedjelju gostuje u dvoboju 17. kola.

"Svi čekaju da padnemo i izgubimo se iz kruga najboljih, a to se nikako ne događa. Nadam se da se neće dogoditi još barem u deset sljedećih kola."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvaput zaredom upisali smo remije. Da smo jednu od te dvije utakmice dobili, izbili bi na prvo mjesto. Kriza? Bezvezno je govoriti o krizi. Mi nemamo niti jedno kvalitetno rješenje na klupi, a trenutačno su nam izvan pogona dvojica nogometaša. Čim nemamo jednog, osjećamo posljedice. Imamo samo 11 igrača."

Dujmović također želi obući kockasti dres

Glavni motiv odlaska u priznatiji klub i ligu od ruske, iako trenutačno u Rusiji igraju 23-ojica od 23 ruska reprezentativca na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj, jest proboj u krug hrvatskih reprezentativaca. Dujmović se još nije oprostio od borbe za kockasti dres.

"Ivica Križanac dobio je priliku s 29 godina. Ja imam 27", rekao je Dujmović.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara