Tomislav Marić prestaje s nogometom?

"OVO JE mogla biti velika sezona za njega. No, Tomislav Marić je izvan sportskih terena već tri mjeseca. Hrvat boluje od nepoznate bolesti", piše njemački Kicker nagađajući o kraju Marićeve nogometne karijere.

30-godišnjeg Tomislava Marića već tri mjeseca muči bolest kojoj njemački liječnici ne mogu ući u trag.

Pregledan je od glave do pete već nekoliko puta ali nalazi pokazuju da je sve u redu, prenose Sportske novosti. No, pri svakom naporu napadača steže u grudima i jedva diše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Marić je nakon dugih pregovora potpisao ugovor s Wolfsburgom do 2005. godine i to najviše na inzistiranje trenera Roebera koji je oduševljen s hrvatskim napadačem i želi da se što prije vrati.

Nakon duga tri mjeseca neigranja, Marić se potpuno promijenio, piše Kicker, a prenose Sportske novosti. Nogometaš kojeg su svi voljeli jer je uvijek bio dobro raspoložen, uvijek spreman za šalu, ljubimca navijača i novinara, sada ne želi s nikim ni razgovarati. Povukao se u svoj svijet razmišljajući o svojoj bolesti. Novinar Kickera došao je do Marićeve izjave kako je uvijek imao sve u svojim rukama, a sada je njegova sudbina u rukama liječnika koji ne mogu otkriti što mu je.

Kicker navodi još nekoliko čudnih slučajeva bolesti u Wolfsburhgu. 2000. godine danski branič Claus Thomsen završio je karijeru zbog nepoznate bolesti leđa, a 2001. Krzystof Nowak također je prekinuo s igranjem zbog nerazjašnjene bolesti živaca kralježnice.

Nadamo se da će liječnici ipak pomoći hrvatskom napadaču i otkriti uzrok njegovih problema, te da ćemo ga uskoro vidjeti i na terenu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara