Torcida krenula u akciju rušenja Uprave?

KLUB navijača Hajduka poznatiji kao Torcida oglasio se povodom debakla "Bilih" u utakmicama 2. pretkola Lige prvaka priopćenjem u kojem poziva sve navijače Hajduka na maksimalan angažman na svim poljima javnog života, a s ciljem vraćanja Hajdukove stare slave.

"Bitka za Hajduk i hrvatski sport je bitka za bolje sutra, ona ne podrazumijeva nasilje nikakvog oblika već je njoj osnovni cilj dovođenje reda kako u Hajduk tako i u ostale hrvatske klubove. Ne može se i neće primjenjivati samo Zakon o navijačima u RH, i to na onima koji su dali veliki obol u stvaranju države, već će Zakon o sportu regulirati poslovanje sportskih klubova pa neće biti povoda za malverzacije koje su postale svakodnevnica i koje trajno tjeraju navijače sa sportskih borilišta. Želimo stvoriti moćan Hajduk i ustrajat ćemo u tome." - navodi se u priopćenju Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub navijača nadalje poziva sve "u kojima kuca Hajdučko srce", da pomognu vraćanju kluba na staze slavne prošlosti, a zanimljivo da navijači pozivaju i novinare da budu objektivni i da ne obmanjuju javnost održavanjem određenih ljudi na određenim mjestima na umjetan način.

U priopćenju se ne navodi tko podržava koga, ali više je nego jasno da Torcida traži smjenu Uprave i trenera te od novinara traži da ih ne podržavaju. Priopćenje završava parolama "Hajduk živi vječno" te "Uprava odlazi!!!", a u potpisu priopćenja stoji KN Torcida Split.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara