Torcida: Pokažimo svim lopovima u Hajduku da nećemo odustati!

DOK IGOR ŠTIMAC i Branko Grgić vode bitku za glavnu fotelju na Poljudu, bijesni navijači ne odustaju od svojih zahtjeva. U najnovijem priopćenju, koje je Torcida na svojim službenim stranicama objavila uoči derbija s Dinamom, oštro se osuđuju bivša i sadašnja klupska Uprava, ali se i pozivaju svi navijači da dođu na subotnju utakmicu, jer su "upravo oni jedino svjetlo u Hajdukovoj tami".

Prioćenje Torvide prenosimo u cijelosti:

"Dana 26. studenog NK Hajduk je izgubio utakmicu u Vinkovcima i time pao na sedmo mjesto prvenstvene ljestvice čime je ugrozio igranje u Ligi za prvaka, što je najgori rezultat u povijesti HNL-a, a ako se uzme u obzir i rezultat protiv Debrecena, možda i najgora sezona u povijesti Hajduka.

Sadašnja uprava Hajduka (i one bivše što su sustavno pljačkale Hajduk) je najodgovornija za ovo stanje jer je ona dovela ove igrače, trenere, sportske direktore te napravila što je napravila od najdražeg nam kluba. Najgore je što se baš u ovo vrijeme približava najveći derbi hrvatske lige Hajduk - Dinamo. Ta utakmica je godinama u Hrvatskoj, a i onoj bivšoj ligi, bila spektakl koji ove godine, nažalost, barem iz onog nogometnog aspekta neće biti kao prijašnjih godina, jer je Hajduk u totalnoj krizi dok Dinamo gazi sve pred sobom.

Navijači Dinama najavljuju najbrojniji dolazak u Split otkako je hrvatske lige te će sigurno glasno bodriti svoju momčad, dok su s druge strane svi Hajdukovci u jednom bijesu i mučnoj situaciji jer je Hajduk doveden u sramotan položaj. Za nas sve NK Hajduk je svetinja i krajnje je vrijeme da nešto poduzmemo. Vrijeme je da počnemo borbu za Hajduk i zato vas pozivamo da dođete na Poljud.

Svi splitski kvartovi počevši od Brda, Sučidra, Kacunara, Mertojaka, Pujanki, Skalica, Manuša, Spinuta, Trstenika, Bačvica, Varoša, Geta, Siromašne, Splita 3, Gripa i ostalih kvartova, sve do podružnice iz Šibenika, Makarske, Dubrovnika, Zadra, Rijeke, Osijeka, Zagreba, ali i ostali navijači Hajduka koji su godinama živjeli za Hajduk; vrijeme je da se svi ujedinimo jer smo mi jedino svjetlo u ovoj tami.

Pokažimo svim upravama, svim lopovima u Hajduku, svima što im je drago ovo stanje, svima što nam se smiju jer smo najvjerniji onda kada je najteže te da nećemo odustati od Hajduka, onoga Hajduka koji nam je bio ponos, onog Hajduka koji nam je ostavljen u nasljeđe; za kojeg su navijali naši djedovi, naši očevi, a mi se moramo boriti da za njega navijaju i naša djeca. Pokažimo im ponos, pokažimo im svima zajedno da Hajduk - to smo mi."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara