Torcida pomogla kad je najteže: Purdinoj obitelji uplatili prikupljeni novac

Foto: Drago Sopta / Cropix

U SVIJETLU posjeta Michela Platinija Hrvatskoj i Srbiji gdje je naredio obračun s navijačima, prozvavši Balkan "izvorištem europskog huliganizma", sa zadovoljstvom prenosimo obavijest o završetku jedne humanitarne akcije koju su organizirali, vjerovao Platini ili ne, - navijači.

Torcida.org je organizirao akciju prikupljanja sredstava za obitelj Tihomira Purde, vukovarskog branitelja koji još uvijek u sarajevskom pritvoru čeka odluku o izručenju Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Torcidaši su pozvali sve Hajdukove navijače da donacijama pomognu Purdinoj obitelji, a akcija je u potpunosti uspjela - prikupljeno je i uplaćeno 17320kn na račun Purdine supruge Slobodanke, koja se u ime obitelji zahvalila svim torcidašima i svima koji su na bilo koji način pomogli.

Dok Platini najavljuje borbu s "nabujalim huliganizmom", a represivnija verzija Zakona o navijačima samo što nije izglasana u Saboru, torcidaši su potvrdili još jednom da nisu likovi iz "Platinijevog filma", pokazavši još jednom svoju humanitarnu crtu.

"Tihomiru Purdi želimo brzi povratak u domovinu za koju je dao puno kad je najviše trebalo!", piše u zahvali na Torcida.orgu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara