Torcidaši iz autobusa pokvarenog na Azurnoj obali stigli do Corune i bez Hajdukove pomoći

Torcidaši iz autobusa pokvarenog na Azurnoj obali stigli do Corune i bez Hajdukove pomoći

AUTOBUS kojim su navijači Hajduka krenuli na tri tisuće kilometara dugu avanturu do Galicije pokvario im se otprilike na pola puta, na francuskoj Azurnoj obali, točnije u gradiću Antibesu pokraj Nice.

Kvar na vozilu kojim su krenuli u avanturu preko pola Europe je pripadnike Torcide izdao jučer oko 11 sati ujutro, a iako su se na više adresa obratili za pomoć, nitko navijačima nije htio pomoći pa su sami cijeli dan pokušavali cijeli dan popraviti autobus.

Kada su vidjeli da vozilo ipak ne mogu osposobiti, navijači su odlučili po sistemu "kud koji mili moji" krenuti put španjolske regije na Atlantiku i to im je i uspjelo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače se u takvim slučajevima navijači obrate i vodstvu kluba za pomoć, ali pripadnici Torcide koje smo kontaktirali u Španjolskoj odlučno tvrde da ni u kojem slučaju nisu tražili ni dobili pomoć od Hajduka, već su se snašli uz pomoć suboraca sa tribine koji su istom rutom išli prema Coruni. Tako su svi oni koji su imali slobodnog mjesta u autima, kombijima i autobusima ukrcali onoliko navijača koliko su mogli iz havariranog busa i krenuli prema krajnjenm odredištu ovog dalekog gostovanja.

A.K.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara