Tornado se vraća na Stanove!

Tornado se vraća na Stanove!

TORNADO više neće podržavati samo košarkaški klub Zadar kao što je to bio slučaj posljednjih nekoliko godina. Unatoč sukobu sa upravom zadarskog nogometnog kolektiva, navijačka skupina odlučila se vratiti i na Stanove i pružiti podršku i NK Zadru, javlja Zadarsport.

"Pojavila se želja većine navijača Tornada da se poprate utakmice NK Zadar. Vrijeme će pokazati da li ta grupa misli ozbiljno ili je to samo neki hir. Udruga je pri stavu da se zadarski sport treba pratiti što se navijanja tiče maksimalno. Koliko ćemo uspjeti vremenski uskladiti utakmice košarke i nogometa pokazat će vrijeme. Nadam se da neće biti incidenata, jer ako ih bude onda dugoročno to sve nema smisla. Vrijeme će pokazati koliko je ovo bila pametna odluka", objasnio je ovu odluku predsjednik Tornada Mario Gavran.

Erlić: Sveto ime Zadar mora biti iznad svega

I predsjednik Zadra Novica Erlić zadovoljan je zbog zakopan ratne sjekire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi dobronamjerni gledatelji su dobrodošli na sve utakmice Zadra, bilo gostujuće ili domaće, radilo se to o našim dečkima iz Tornada ili o bilo kome drugome. Nikome dobronamjernome vrata Stanova neće biti zatvorena. Tko s takvom namjerom dolazi mi mu se veselimo i radujemo. Dečki su se pojavili u klubu i razgovaralo se s njima. Dečki iz Tornada su dobrodošli u klub. Mogu doći kada god požele a mi ćemo im rado otvoriti vrata i razgovarati s njim", rekao je za Zadarsport Erlić.

Erlić je znakovito dodao da je zadarski nogometni klub svetinja koja je ispred svakog pojedinca ili udruge. Očekuje se da će Tornado bodriti svoje nogometaše već u nedjelju na utakmici 4. kola 1.HNL između Šibenika i Zadra.

"Ako je nekada nešto i bilo, mislim da je grb i ime - Zadar sveto ime i nikako se ne može povezati ni sa kojim pojedincem bilo u udruzi navijača ili u NK Zadar. Znači, bio tu problem u Erliću ili nekom drugom iz kluba - ime kluba i grb su svetinja, sve ostalo je drugo i iza toga", smatra Erlić.

M.P.
Foto: Zadarsport.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara