Trener Aberdeena divi se Dadi Prši

MENADŽER škotskog Aberdeena Jimmy Caldwell je uoči nedjeljnog susreta njegove momčadi i aktualnog prvaka Glasgow Rangersa, ustvrdio kako Aberdeen mora zaustaviti najboljeg igrača Rangersa i hrvatske reprezentacije Dadu Pršu ukoliko žele po prvi put u 26 pokušaja svladati ekipu s Ibroxa.

U prošlom susretu između Aberdeena i Rangersa hrvatski je napadač zabio čak dva od tri gola u pobjedi Rangersa 3:1, a Caldwell se nada da će ovaj put njegovi braniči uspjeti zaustaviti Pršu.

"Za Dadu Pršu imam samo riječi divljenja. Radi se o poštenjačini kakve nema nigdje, a u napadu je toliko opasan da ne dozvoljava obrani ni sekunde odmora." - ustvrdio je Caldwell u razgovoru za Daily Record.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prošloj utakmici uzrokovao nam je svu silu problema, ali uvjeren sam da ćemo ga ovaj put zaustaviti." - optimistično je kazao Caldwell, te ustvrdio da se većini igrača koji nisu potekli iz škotske lige jako teško priviknuti na tamošnji stil nogometa.

"Bez obzira na iskustvo, strancima se zbog tempa igre u Škotskoj izuzetno teško priviknuti na našu igru. I Prši je trebalo nego vrijeme za prilagodbu, ali on je vjerojatno jedini stranac u Škotskoj koji se tako brzo prilagodio na škotski stil igre." - zaključio je Caldwell.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara