Trener izraelske reprezentacije: Želim da se Rusija kvalificira

TRENER vratara izraelske reprezentacije Alexandar Ubarov, koji je doduše rođen u Rusiji, izjavio je u jučerašnjem intervjuu za tamošnje novina kako želi da Rusi odu Europsko prvenstvo, time dodatno uzbudivši ionako nervozne Otočane.

Podsjetimo, Englezi trebaju barem remi ili pobjedu Izraela protiv Rusije u subotnjem susretu u Tel Avivu, stoga je ova vijest ponovo uzbudila strasti u engleskom taboru, gdje je sve prisutnije mišljenje kako će Izrael pustiti utakmicu Rusiji.

"Uistinu bi želio da se Rusi kvalificiraju na Euro, a za njih to znači pobjeda u Tel Avivu", rekao je Ubarov, da bi se našto kasnije ispravio: "Rekao sam im da se moraju dobro pripremiti jer im neće biti lako. Otkada sam  u momčadi Izraela, nikada u posljednjih 16 godina nismo pustili utakmicu pa tako će biti i sada. Mislio sam reći kako želim da se Rusi kvalificiraju, ali samo ako to zasluže na terenu, gdje će se na kraju krajeva sve i odlučivati."

Ubarov je također priznao da ga vrlo često zovu iz Rusije raspitujući se o zdravlju najboljeg izraelskog igrača Yossi Benayouna. Sada kad je sigurno da ovaj neće nastupiti, Rusi su presretni.

"Dobio sam stotine poziva iz Rusije vezane za Benayouna. Uistinu ga se boje, stoga je za njih odlično što ovaj neće moći igrati. No, priliku će dobiti neki drugi igrač, koji je sigurno željan dokazivanja na velikoj sceni",  rekao je bivši sovjetski reprezentativac Alexandar Ubarov.

V.B.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara