Tri finala zadovoljavajući učinak hrvatskih boksača

BEZ OBZIRA što se nisu okitili niti jednom zlatnom medaljom hrvatski boksači ostavili su vrlo dobar dojam na turnirima koji su ovih dana održani u Debrecenu odnosu u Beogradu, rekao je danas izbornik hrvatske boksačke reprezentacije Pere Tadića.

On će u srijedu u Puli održati završne pripreme naše boksačke reprezentacije uoči predstojećeg europskog prvenstva koji će se od 19. veljače do 1. ožujka održati u Puli.

U Debrecenu je Mirza Barjektarević u kategoriji do 75 kilograma izborio finale gdje je poražen od Mađara Karoly Balszaya na bodove dok je Mario Šivolija poražen u polufinalu od Mađara Szucsa. Na turniru u Beogradu Matej Matković je u kategoriji do 75 kilograma poražen u finalu na bodove od Sijekloča, reprezentativca Srbije i Crne Gore dok je Vedran Pereković u finalu poražen od Ribača iz SiCG-a također na bodove. Međutim imajući u vidu vrlo jaku konkurenciju na tim turnirima te činjenicu da se hrvatski boksači nalaze tek u početnoj fazi priprema tri nastupa u finalu prema ocijeni izbornika Tadića predstavljaju uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Oba turnira su nam dobro došla jer je konkurencija bila iznimno jaka. Iako se naši boksači ne nalaze u top formi uvjerio sam se s njihovim potencijalom uoči početka pravih priprema za europsko prvenstvo" - kazao je izbornik Pero Tadić dodavši kako su hrvatski boksači i ovom prigodom osjetili, uistinu u manjoj mjeri, ono što ih očekuje na europskom prvenstvu u Puli.

Već od srijede svi hrvatski reprezentativci okupit će se u Puli gdje će započeti pripreme i trenirati u dvorani Doma sportova te na stadionu SRC "Uljanik-Veruda".

(Hina) dspo ad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara