Tudor ne želi u Middlesbrough?

AKO JE suditi prema tvrdnjama vodećeg talijanskog sportskog novinara, Filippa Marie Riccija, Igor Tudor ipak neće otići u Middlesbrough, koji je u više navrata iskazao nemali interes za hrvatskog reprezentativca.

Kako javlja nogometni portal Clubcall.com, Maria Ricci je ustvrdio kako Tudor nema namjeru otići na stadion u Riversideu unatoč velikom interesu trenera Middlesbrougha, Stevea McClarena.

"Steve McClaren želi kupiti Tudora jer je Igor vrlo svestran igrač, koji može igrati u obrani i veznom redu, ali u tom bi transferu moglo doći do velikih problema. Tudor u Sieni igra vrlo dobro, a klub ima vrlo dobru šansu da izbjegne ispadanje u drugu ligu." - ustvrdio je Ricci.

"Ako ostanu u prvoj ligi, lako bi se moglo dogoditi da Tudor ostane u Sieni još jednu sezonu." - kazao je Ricci, pa dodao kako je Tudor u prošlosti već odbijao ponude iz Middlesbrougha.

"Neko je vrijeme bio vrlo blizu odlaska u Tottenham, ali u Italiji je već neko vrijeme, i tamo mu se sviđa. Dobro se prilagodio na talijanski nogomet, pa mislim da će pod uvjetom da Siena ostane u prvoj ligi, Igor najvjerojatnije ostati u Italiji." - zaključio je talijanski novinar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara