Tudor: Spreman sam i želim igrati

Tudor: Spreman sam i želim igrati
HRVATSKI reprezentativac i član talijanskog Juventusa Igor Tudor u intervjuu za Sportske novosti izjavio je kako bi 2004. godinu s profesionalne strane želio zaboraviti, te je dodao kako je spreman za igru i kako jedva čeka da počne igrati.

U razgovoru s Matteonijem Tudor se osvrnuo i na stanje u reprezentaciji, pa je komentirao svoj nastup u susretu protiv Irske.

“Ne mogu pobjeći od činjenice da sam odigrao slabije, ali vjerojatno shvaćate da nisam mogao biti pravi budući da sam u ovoj polusezoni vrlo malo igrao. Tip sam igrača kojem treba kontinuitet utakmica da bih ušao u ritam, teške sam konstitucije, “motor” se mora ugrijati.” - izjavio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
S obzirom da i sam nogometaš priznaje kako mu treba kontinuitet pitanje je zašto ga je Kranjčar forsirao, bez obzira na njegovu veličinu. Zanimljivo je da je Kranjčar naglašavao kako će kod njega igrati samo oni koji imaju određenu minutažu u svojim klubovima.

Tudora nije zasmetalo ni što ga je Igor Štimac, tv komentator utakmice protiv Irske, kritizirao, već smatra kako svatko ima pravo na svoje mišljenje, a i već je navikao i na pokude.

Hrvatski nogometaš nije želio komentirati promjenu sustava igre, jer misli da je najbolje šutjeti kako se ne bi nešto krivo protumačilo, no dodao je kako imamo dobru reprezentaciju i kvalitetne pojedince, te iako momčad ne spada u prvu europsku ligu, sigurno može svakome zapapriti.

“S osobne strane vrlo sam zadovoljan 2004.-om godinom, ali s profesionalne strane, nažalost tekuću ću godinu smjestiti među lako zaboravljive. Jest da smo izborili EP, ali u Portugalu nije bilo dobro. Juventus je ljeto završio sezonu bez trofeja, ja sam malo igrao...” - zaključio je Tudor dodajući kako iduće godine u planu ima samo jedno: igrati u kontinuitetu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara