Tudoru prijeti nova operacija i izbivanje do kraja sezone

Tudoru prijeti nova operacija i izbivanje do kraja sezone

STOPER Hajduka Igor Tudor ozlijedio se u derbiju protiv Dinama, a stvar izgleda puno ozbiljnija no što se činila na prvi pogled.

Naime, Tudor ima problem sa zglobom desne noge, a nakon što je obavio pregled u Šibeniku, nalazi su potvrdili ozbiljnu ozljedu.

Tudor je potom odlučio tražiti još jedno liječničko mišljenje, ono talijanskih specijalista iz Perugie, gdje je već jednom bio operiran.

Ako bude morao na novu operaciju, što su mu predložili u Šibeniku, Tudora očekuje nova višemjesečna pauza, međutim, postoji mogućnost da stisne zube do kraja sezone i tako riskira nastavak karijere, ako on i već sada nije upitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurica Rakić, liječnik Hajduka, potvrdio je u razgovoru za Index da se Tudor  zaputio u Perugiju kod doktora Cerullija, koji ga je već operirao 2007. godine.

"Tudor ozljedu peronalne tetive na lijevoj nozi vuče već nekoliko mjeseci i na utakmici protiv Dinama osjetio je oštru bol. Došlo je vrijeme da prelomimo i nakon dijagnoze liječnika iz Italije znat ćemo je li potrebna operacija ili samo odgovarajuća terapija", kaže nam Rakić.

"Tijekom zadnjih par mjeseci Tudor je funkcionirao uz velike napore zbog ozljede koja se stalno vraća. Treba problem konačno riješiti", dodao je liječnik Hajduka, koji nam nije mogao odgovoriti na pitanje koliko bi Tudor mogao izbivati s terena u slučaju  operacije ili varijante s odrađenom kompletnom terapijom.

V.B.,D.R.
Foto:L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara