Tudoru sigurno ispisnica iz Juventusa

HRVATSKI stoper Igor Tudor definitivno je na popisu igrača koji će napustiti Juventus. Postojale su neke spekulacije da će ipak uspjeti izboriti mjesto u momčadi koja je prošle sezone osvojila naslov prvaka Italije, ali šef Juvea potvrdio je da Tudor definitivno napušta Torino.

Generalni direktor Juventusa Luciano Moggi potvrdio je da će se "riješiti" trojice igrača u ljetnom prijelaznom roku. Time je mislio na Enza Maresca, Fabrizia Miccolia i našeg Igora Tudora.

Sva tri igrača ove su sezone bili na posudbi nakon čega su se vratili u Torino, ali Juve im neće ponuditi novu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor Luciano Moggi je o igračima koji su mu višak izjavio: "Za Miccoli ćemo dobiti velik novac, a sva trojica, Miccoli, Maresca i Tudor će otići prije ili kasnije."

Tudor je u posljednjih par dana bio ponuđen Arsenalu kao zamjena za Patricka Vieieru, ali je Arsene Wegner, menadžer Arsenala stavio veliki upitnik na ovaj transfer jer bi za Vieieru volio dobiti samo novac.

Prije Arsenala, kao Tudorova nova destinacija spominjali su se razni klubovi, poput Messine, Standard Liega, Udinesea i Boltona, ali do sada niti jedan od njih nije uspio dogovoriti transfer hrvatskog braniča.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara