Turska u šoku nakon ispadanja od Latvije

BIO JE to najcrnji dan turskoga nogometa, objavljuje turski tisak nakon šokantnog ispadanja u doigravanju za EP od autsajdera Latvije, koja je remisom u Istanbulu (2:2) po prvi puta otišla na jedno veliko natjecanje.

Turska treba promjene jer očito je da igrači koji su bili treći na svijetu moraju otići i napraviti mjesta mlađima, piše Milliyet, dodavši kako je još gore što su Turci vodili sa 2:0, što jedna ozbiljna momčad mora sačuvati na svom terenu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

List Radical piše da je David pobijedio Golijata, jer je mala baltička nacija s 2.3 milijuna ljudi tek 56. na rang listi FIFE, na kojoj je Turska sedma. Radical dodaje "sol na ranu", jer su se na Europsko prvenstvo plasirali susjedi Grčka i Bugarska, a Turci će u Portugal kao turisti, dok je nogometni savez izgubio najmanje 7.5 milijuna švicarskih franaka.

Najoriginalniji naslov donosi list Sabah - "11 mrtvih, 70 milijuna povrijeđenih", što je crnohumorna aluzija na nedavni teroristički napad u Istanbulu u kojem je poginulo 25 ljudi, a 300 ih je ozlijeđeno.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara