Turski Trabzonspor došao po Rukavinu i Tomasova

HAJDUKOVO dugo prizivano i bombastično najavljivano čudo od djeteta, Ante Rukavina, napokon je proigralo. A nekoliko dobrih partija bilo je više nego dovoljno da obnovi zanimanje europskih klubova za "šibenskog Henryja".

No, na Poljud ovoga puta ne stižu ponude iz Francuske ili Engleske, zbog kojih su nezadovoljni navijači jednom već izveli "blitzkrieg" na prostorije kluba i tako produžili Rukavinin boravak na Poljudu. Oko na mladog napadača, prema najnovijim je informacijama bacio turski Trabzonspor, a u paketu s Rukavinom na istok bi željeli odvesti još jedan dalmatinski nogometni dragulj - Marina Tomasova.

Delegacija Trabzonspora, koji se u hrvatskim medijskim napisima spominjao i kao potencijalni budući klub Srđana Andrića, ali i Florina Cernata, u Split je stigla privatnim avionom. Turke je čekala soba u Lav Le Meridienu, a sutra ih čeka i mjesto u svečanoj poljudskoj loži iz koje će promatrati Rukavinu nakon čega bi na stol Mirka Klarića trebala pasti prva financijska ponuda. Koja će morati biti vrlo izdašna ukoliko se Trabzonspor doista nada da će "zakapariti" Rukavinu, s obzirom da Hajdukovo vodstvo posljednjih dana uporno ističe kako Bili grade momčad za osvajanje prvenstva iduće sezone. A u svim je kombinacijama u toj momčadi i Rukavina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Tomasov meta

Ali neće se Trabzonspor zadovoljiti tek jednim hrvatskim talentom. Bez obzira na ishod pregovora s Hajdukom oko Rukavininog transfera, turska će delegacija vjerojatno "potegnuti" i nekoliko kilometara sjevernije, do Zadra gdje sa vlastodršcima sa Stanova namjeravaju pregovarati o odšteti za Marina Tomasova.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara