U ČETVRTAK PROMOCIJA FILMA "NAŠE VATRENE GODINE"

U četvrtak u 11 sati u zagrebačkom hotelu Opera održat će se prigodna promocija filma o nezaboravnim godinama hrvatske nogometne reprezentacije "Naše vatrene godine", koji je režirao Eduard Galić. L

Producentska kuća Missart je za scenarij angažirala Vjesnikovog novinara Andriju Kačića-Karlina i Aljošu Asanovića, autore romana "Vatreni lakat" koja je svojevrsna priča o prvih deset godina hrvatske nogometne reprezentacije. U filmu gostuje velika većina "vatrenih" koji s vremenskim odmakom pričaju o danima koje su proveli zajedno proslavljajući ne samo hrvatski nogomet, već i cijelu domovinu. U filmu ima i ekskluzivnih snimaka, dosad neobjavljenih, te je za očekivati da će pobuditi veliko zanimanje javnosti, napose što izlazi neposredno prije još jednog ispita "vatrenih", EP-a u Portugalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dokumentarni film "Naše vatrene godine" traje sat i pol i mnogi ga već sad smatraju jedinstvenim pokušajem da se hrvatski sportski uspjesi pretoče u filmsku vrpcu što je dosad kod nas uistinu bila rijetkost.

(Hina) xrš yrš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara