U Dinamo dolazi još jedan Makedonac?

ČINI se da nakon Saške Pandeva u maksimirski klub dolazi još jedan nogometaš s makedonskom putovnicom. Kako pišu Sportske novosti riječ je o 21-godišnjem Danči Masevu (u prosincu će napuniti 22 godine), igraču skopskog Vardara.

Član Dinamove Uprave Siniša Jagodić rekao je za Index da stručno vodstvo kluba ovih dana vodi intenzivne pregovore na nekoliko strana, pa se tako i trener Kuže kod makedonskog izbornika Bobana Babunskog raspitivao za Maseva.

Jagodić, što je bilo i očekivano, nije želio govoriti o imenima, ali je potvrdio da Dinamo intenzivno traži barem jednog igrača za poziciju lijevog veznjaka ili lijevog beka.

Moguće je da će klub nabaviti i jednog stopera koji bi bio pomoć postojećoj zadnjoj liniji, pojasnio je Jagodić te dodao da će konačnu riječ dati struka, odnosno Kuže i Cvetković.

Što se tiče angažmana Maseva, Jagodić kaže da je prerano govoriti o potvrdi informacije jer su  pregovori i snimanje većeg broja igrača u tijeku. Otkrio je da Dinamo priprema značajna pojačanja kojima želi postići veliki rezultat, a zbog čega je put Brazila otputovao sportski direktor kluba Zvjezdan Cvetković.

U Maksimirskoj 128 o imenima i eventualnom broju igrača koji će doći tj. otići za sada mudro šute, pa nam ne preostaje drugo nego pričekati zimsku stanku kada bi trebao biti vidljiv rasplet situacije oko nabavke igrača.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara