U Hong Kong reprezentacija putuje bitno oslabljena

IZBORNIK Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar objavio je imena 19. nogometaša za nastup na Međunarodnom nogometnom turniru u Honk Kongu.

Na izbornikovom popisu su: Stipe Pletikosa, Joseph Didulica, Goran Sablić, Mato Neretljak, Leon Benko, Mario Tokić, Dario Srna, Ivan Bošnjak, Neven Vukman, Mario Bazina, Josip Balatinac, Jerko Leko, Davor Vugrinec, Niko Kranjčar, Ivan Križanec, Saša Bjelanović, Zoran Mamić, Eduardo Da Silva i Mladen Petrić.

Ukliko netko od pozvanih igrača ne bude u srijedu, 25. siječnja, nazočan u zagrebačkom hotelu Sheraton, na put će netko od nogometaša kojima su upućeni pretpozivi, a oni su dostavljeni Srebrenku Posavcu, Vedranu Ješi, Dariu Kneževiću i Mladenu Bartuloviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prvu utakmicu naši reprezentativci igrali bi u nedelju, 29. siječnja, protiv Republike Koreje, dok će se u drugoj utakmici sastati Hong Kong i Danska. Pobjednici iz tih dvoboja će, u srijedu 1. veljače, igrati utakmicu za prvo, a poraženi za treće mjesto.

Po riječima glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića u tijeku su pregovori sa ukrainskim Shakhtarom da Dario Srna zaigra barem na prvoj utakmici protiv Republike Koreje, dok su izgledi za nastup Saše Bjelanovića iz talijanskog Ascolia 50:50.

Vlatku Markoviću francuski orden "Vitez nacionalnog reda"

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Vlako Marković dobio je izuzetno priznanje koje mu je dodijelila Francuska Republika.

Za izuzetne zasluge u promicanju nogometa u Francuskoj i svijetu Vlatku Markoviću će u četvrtak, 19. siječnja, u 19 sati u prostorijama francuskog veleposlanstva u Zagrebu, jedan od najboljih svjetskih nogometaša Michel Platini, uručiti orden "Vitez nacionalnog reda".

Index.hr/Hina

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara