U isčekivanju svečanog otvaranja 21. zimske Univerzijade

PRVI dio hrvatske športske delegacije stigao je danas u talijanski Tevisio, u kojem će se od 16. do 26. siječnja, održavati natjecanja studenata športaša na 21. zimskoj Univerzijadi.

´U Tarvisio su stigla tri clana naše Misije te predstavnici u skijaskom trcanju Maja Kezele i Ivana Mihelčić, ali bez Andrijane Stipaničić koja je zbog bolesti ostala u Hrvatskoj´, rekao je glavni tajnik Hrvatskog sveučilišnog športskog saveza Davor Habljak, koji je ujedno i šef naše Misije na zimskoj Unirerzijadi´93.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
´Sutra je predviđeno svečano otvaranje, a tada će stići i većina studenata-športaša iz 50 zemalja među kojima i naši biatlonci koji će biti smješteni u Forni Avoltriju. Od tri predstavnika u snowboardu stigao je Niksa Madirazza, koji je smješten u Piancavallu, u kojem se uskoro očekuju Mihovil Brebrić i Sebastijan Fleiss´, izjestio je Habljak, ističući da su i organizatori još uvijek u fazi prilagodbe ali je uvjeren da će, kao i na svim velikim natjecanjima, početni propusti organizatora biti otklonjeni kada počmu prva natjecanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara