U Ljubuškom dočekan Denis Buntić

BLIZU tisuću Ljubušaka i suigrača iz kluba Izviđač dočekalo je u utorak Denisa Buntića, srebrnog rukometaša sa nedavno završenog Svjetskog prvenstva u Tunisu.

Buntić (23) zahvalio se nazočnima demantirajući glasine da je hrvatska rukometna vrsta prodala finalni susret sa Španjolcima.

"Ma čuo sam i ja svakakve verzije od prodaje zbog boljih ugovora naših Španjolaca do ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Ljudi svašta pričaju. Jednostavno puklo je sve u finalu. Nismo mogli izdržati više", rekao je Buntić na konferenciji za novinare u Ljubuškom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako su se hrvatski rukometaši praktično emocionalno ispraznili u susretu sa Srbijom i Crnom Gorom.

"Srebrni Schreck", kako Buntića od danas zovu u Ljubuškom, rekao je i kako je razmjerno zadovoljan svojim nastupom na Svjetskom prvenstvu ističući kako se radi o stjecanju velikog iskustva. Nakon organiziranog slavlja ispred sportske dvorane u Ljubuškom Denis Buntić susreo se sa suigračima iz Izviđača i trenerom Josipom Glavašom.

Glavaš je bio prezadovoljan nastupom Buntića na Svjetskom prvenstvu. Izrazio je vjeru kako će ponajbolji ljubuški rukometaš uskoro priključiti suigračima iz kluba koji se pripremaju za susret četvrtzavršnice Kupa kupova u rukometu protiv slovenske momčadi Gorenje Velenje.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara