U nedjelju svi u Ledenu na druženje s Medvjedima!

U nedjelju svi u Ledenu na druženje s Medvjedima!

Tekst: Index 
Foto: AFP

LEDENA BAJKA je gotova, ali samo do sljedeće sezone. Medvjedi će se vjernoj publici zahvaliti u nedjelju, na organiziranom druženju s publikom u Domu sportova.

"Ulazak u polufinale lige EBEL već u prvoj sezoni, gotovo 200.000 gledatelja na utakmicama u Domu sportova, nekoliko milijuna gledatelja televizijskih prijenosa utakmica, rasprodane sve sezonske ulaznice već i za iduću sezonu potvrda su kako smo hokej vratili na velika vrata i kako smo ove sezone premašila svoja i svačija očekivanja...", riječi su kojima je predsjednik KHL Medveščak Zagreb Damir Gojanović ukratko rezimirao proteklu sezonu koja je završila pobjedom austrijskog Red Bull Salzburg protiv Medveščaka u petoj polufinalnoj utakmici lige EBEL.

Povodom završetka sportskog dijela EBEL sezone 2009/2010 hokejaši zagrebačkog Medveščaka ove nedjelje u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova organiziraju druženje, na ledu i uz led, s navijačima i publikom. Druženje počinje u 18:30 sati, a zabavni program traje do 20:00 sati. Ulaz je slobodan, a moguća je i posudba klizaljki po simboličnoj cijeni.

Medveščakova navijačka skupina Sektor B tijekom nedjeljnog druženja uručit će posebna priznanja hokejašima Medveščaka. Naime, povodom završetka sezone Sektor B dodijelit će nagrade igračima prve momčadi u tri kategorije - igrač godine, nada godine, te za najsrdačnijeg igrača u netom završenoj sezoni. U izboru su glasovali članovi navijačke skupine prije kraja regularnog dijela sezone, a pobjednik će bit onaj igrač koji je osvojio najviše glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo se kako je navijačka skupina Sektor B u siječnju ove godine proslavila peti rođendan, a nedavno je službeno i registrirana kao Udruga navijača. Udruga već sada broji oko 150 članova, a s ponosom ističu kako se uz Udrugu ne veže niti jedan navijački incident, te kako među njima ima velik broj djece i djevojaka.

U slijedećim danima hokejaši Medveščaka odradit će nekoliko klupskih sastanaka s trenerom i sportskim timom te sudjelovati u nekim klupskim obavezama nakon čega se vraćaju svojim domovima ili idu na privremenu posudbu u neke od klubova.

Predstavnici kluba već su započeli s intenzivnim pripremama za sljedeću sezonu koja službeno počinje u rujnu 2010. godine. U narednim danima predsjedništvo kluba održat će nekoliko radnih sastanaka s trenerom Ted Satorom nakon čega će započeti intenzivne pregovore sa sadašnjim i novim igračima.

Novi sastav zagrebačkih Medvjeda medijima i javnosti bit će predstavljen početkom kolovoza kad će momčad bit po prvi puta na okupu, a informacije o novim-starim Medvjedima bit će objavljivane u narednom periodu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara