U nedjelju treći Savski polumaraton

Foto: Index

NA savskom nasipu 27. veljače u 11.00 sati održat će se 3. Savski Enervit polumaraton, te u 11.05 rekreativna utrka, kojim će se još jednom otvoriti serija godišnje regionalne lige off-road dugoprugaških utrka Zagreb Trail Trophy u organizaciji Atletskog kluba Sljeme i Društva za športsku rekreaciju „Aktivan život“.

Ideja da se organizira trka na savskom nasipu izrasla je iz činjenice da je nasip jedno od najpopularnijih mjesta za rekreaciju i trčanje među građanima Grada Zagreba i kao takav čini jedinstveno mjesto rekreativnog bavljenja sportom jednako dostupno Savski Enervit polumaraton protezat će se 21,1km, od nasipa ispred Boćarskog doma u smjeru Ljubljane po sjevernoj obali Save preko Jankomirskog mosta, te južnom stranom, uz prijelaz preko pješačkog mosta do cilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Staza će prolaziti što ispod, a što preko, četiri zagrebačka mosta s mogučnošću 3 okrepne stanice, a za ljubitelje rekreativnog profila natjecanja staza će imati kružnu putanju od 5km pješačkog područja i mosta Slobode.

Za prijavu je dovoljno upisati se na dan trke ispred Boćarskog doma, od 8:00 do 10:55, uz startninu od 50 kuna. Sva pravila i detalje natjecanja mogu se pronaći na web stranici www.aksljeme.com.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara