U Požegi otvorene dvanaeste Sportske igre mladih

DANAS su u Požegi prigodnom svečanošću otvorene su 12. Bistra sportske igre mladih. Cjelodnevnim sportsko-zabavnim programom održanom na središnjem gradskom trgu, Trgu Sv. Trojstva, ova najveća sportska amaterska manifestacija obznanila je svoj početak.

Ovogodišnje dvanaeste po redu Bistra sportske igre mladih odvijaju se pod pokroviteljstvom Predsjednika Vlade Republike Hrvatske dr. Ive Sanadera.

Brojni građani došli su na središnji trg, gdje se program održavao od jutra. Započeo je nagradnom igrom i na veselje onih najmlađih natjecanjima u uličnoj košarci, cageballu, flingu i tenisu, te su se u pravom natjecateljskom duhu odmjeravale snage.

Večernji dio programa bio je posvećen svečanosti otvorenja, na kojoj su se okupili brojni građani grada Požege, uzvanici i visoki gosti, a sve prisutne svojim govorom je pozdravio predsjednik Organizacijskog odbora Igara Zdravko Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igre je otvorio gradonačelnik grada Požege Zdravko Ronko.

Igra hrvatske nogometne reprezentacije u četvrtfinalnoj utakmici bodrila se na velikom ekranu postavljenom na središnjem trgu, a u kasnovečernjim satima na oduševljenje svih prisutnih uslijedio je koncert u izvedbi Nine Badrić, Marije Husar i Tedija Spalata.

12. Bistra sportske igre mladih i ove godine okupiti će oko 40 000 djece i mladih diljem Hrvatske uz dobro poznat slogan “Živimo život bez droge, jer droga uzima život”.

Pozivamo svu djecu i mlade da se prijave i sudjeluju u natjecanjima Bistra sportskih igara mladih do 22. lipnja 2008. na telefon 021/541- 454, 021/541-455 ili izravno na web stranici www.igremladih.org 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara