U pritvoru zadržano preko 90 Dinamovih navijača

U pritvoru zadržano preko 90 Dinamovih navijača

Tekst: Totalsport
Foto: Ronald Goršić (Cropix)

TEMIŠVARSKA je policija, objavio je njezin glasnogovornik za rumunjski dnevnik Prosport, privela 124 navijača tijekom utakmice Temišvara i Dinama u drugom kolu Europa lige.

Još 36 navijača privedeno je zbog izgreda na temišvarskim ulicama i trgovima prije početka utakmice. Ukupno je u pritvoru 160 osoba, od čega je više od 90 Bad Blue Boysa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se rumunjski novinari zgražaju nad skandaloznim ponašanjem Dinamovih navijača, koje Prosport optužuje da su među domaće navijače počeli bacati baklje i signalne rakete, glasnogovornik Andrei Emil poziva oštećene vlasnike gradskih lokala, čiji su inventar porazbijali navijači zagrebačkog kluba, da traže obeštećenje.

"Protiv izgrednika moguće je podnijeti kaznenu prijavu zbog uništavanja imovine. Nakon sudskog procesa, navijači će biti, budu li osuđeni, dužni podmiriti iznos štete. Nažalost, procedura je teška jer su u izgrede bili uključeni hrvatski navijači, koji su strani državljani", izjavio je Emil.

Novinar Prosporta izvijestio je da su hrvatski navijači napokon prepraćeni sa stadiona i u autobusima poslani kući oko dva sata izjutra

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara