U Rijeku dvije odbojkaške medalje

Svečanim zatvaranjem u prepunoj dvorani Intersport centra u Plavoj laguni okončano je Državno prvenstvo školskih športskih klubova Republike Hrvatske u konkurenciji srednjoškolaca, kojemu su domaćini bili devet istarskih i dva primorskogoranska mjesta.

Posljednjeg dana natjecanja dobili smo i nove prvake. Najbolji malonogometaši su učenici varaždinske Gospodarske škole, srebrni su bili igrači Srednje škole Tina Ujevića iz Vrgorca, a brončani učenici Grafičke škole iz Zagreba.

U odbojci najbolje su bile učenice IV. Gimnazije Marka Marulića iz Splita, do njih su se plasirale polaznice Salezijanske klasične gimnazije iz Rijeke, a treće mjesto pripalo je igračicama Gimnazije M. A. Reljkovića iz Vinkovaca. U muškoj konkurenciji prvo mjesto odnijeli su u Trogir učenici Srednje stručne škole Blaža Jurja Trogiranina, drugo mjesto pripalo je Gimnaziji iz Daruvara, a treće Salezijanskoj klasičnoj gimnaziji iz Rijeke.

Najbolje košarkašice su iz Prve riječke hrvatske gimnazije, odmah do njih polaznice zagrebačke II. Gimnazije, treće su Zadranke iz Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole, a u muškoj konkurenciji pobjednici su bili učenici IX. Gimnazije iz Zagreba, ispred sugrađana iz Športske gimnazije i Gimnazije Matije Mesića iz Slavonskog Broda.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srednja škola iz Koprivnice ima najbolje rukometašice, iza kojih su se plasirale vršnjakinje iz Srednje škole Kralja Zvonimira iz Knina i Gimnazije Metković. Među mladićima najuspješniji su bili učenici Gimnazije iz Metkovića, do kojih su se plasirali Zagrepčani: polaznici XII. Gimnazije i učenici III. Gimnazije.

Od 9. do 12. svibnja na istim terenima održat će se i državno prvenstvo osnovaca.

(Hina) xdd yad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara