U Splitu predstavljena knjiga o veslanju braće Skelin

U FOYERU splitskog HNK danas je predstavljena knjiga "Veslanje s braćom Skelin" hrvatskih olimpijaca, veslača Splitskog Gusara Siniše i Nikše Skelin.

Uz autore o knjizi, priručniku za veslače, govorili su predsjednik Gusara Duško Krstulović i fotoreporter Slobodne Dalmacije Jadran Babić. Knjiga je jedinstvena kombinacija priručnika za početnike i zbirke veslačkih fotografija, kojih je većine autor Nikša Skelin uz Ivu Pervana i druge, a kojima je na jedinstven način dočaran taj vrhunski sport, kazao je Jadran Babić, ocjenjujući fotografije iznimno uspjelima.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tematikom knjige o veslanju na jednostavan smo način obuhvatili sve ono što vam je potrebno da znate o veslanju kao što je oprema, prehrana, zdravlje tehnika veslanja u čamcu na ergometru i teretani, o drugim sportovima koje koristimo u treningu itd", kazao je Siniša Skelin. Mlađi brat Nikša dodao je kako se u knjizi na poseban način obrađuju natjecanja, pravila, i sve ono što je potrebno da treninzi i nastupi budu istinsko sportsko zadovoljstvo.

Dakle, obuhvaćene su sve tajne veslanja, kazao je Duško Krstulović, od onih za početnike, pa do onog dijela za vrhunske sportaše i sigurno će biti odličan promicatelj tog jedinstvenog sporta koji zahtjeva potpunu osobu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara