U stožeru sa strahom čekaju rezultate magnetne rezonance Petrićevog gležnja

U stožeru sa strahom čekaju rezultate magnetne rezonance Petrićevog gležnja

Tekst: M.P.
Foto: AFP

JOŠ UVIJEK se ne zna u kakvom je točno stanju gležanj Mladena Petrića. U reprezentativnom stožeru nestrpljivo iščekuju rezultate magnetne rezonance koji bi trebali stići u prijepodnevnim satima. Za sada nema nikakvih pouzdanih informacija pa tinja nada da se radi samo o lakšem istegnuću i da bi se napadač HSV-a mogao pojaviti na okupljanju reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegov dolazak i nije bio planiran prije utorka, a mi trenutačno čekamo informacije liječničke službe HSV-a koja će jutros obaviti magnetnu rezonancu. Vidjet ćemo radi li se o težoj ozljedi ili o laškoj koja bi mu omogućila dolazak u Zagreb. Naši doktori su u kontaktu s njemačkim liječnicima i čekaju informacije", izvijestio je glasnogovornik reprezentacije Davor Gavran dodavši da se ne zna hoće li u slučaju Petrićevog izostanka Bilić posegnuti za nekim drugim napadačem.

Podsjećamo, nakon što se prije nekoliko dana ozlijedio Eduardo da Silva, hrvatski je izbornik u reprezentativne redove za akcije Katar i Kazahstan pozvao napadača Rapida iz Beča Nikicu Jelavića. Nažalost, serija pehova nastavila se i jučer kada se ozlijedio i Mladen Petrić tijekom bundesligaške utakmice svog HSV-a. Iako se nakon liječničke pomoći vratio na travnjak, Petrić ipak nije mogao nastaviti utakmicu i šepajući je napustio teren.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara