U subotu se održava Scitec Nutrition Noć Šampiona

U SUBOTU će se u Paviljonu 19 Zagrebačkog Velesajma održati drugo po redu Strongman Open natjecanje s početkom u 16 sati, a od 18 sati održat će se treće po redu body building i fitness natjecanje "Scitec Nutrition Noć Šampiona".

Na natjecanju Strongman Open, poznatom kao natjecanju jakih ljudi, nastupit će najbolji sportaši ove discipline iz susjednih zemalja: Slovenije, Mađarske, Danske i Austrije.

Neki od natjecatelja koji će sudjelovati na ovogodišnjem natjecanju su: René Minkwitz (Danska) - 192cm, 141kg, 7x finalist na svjetskim prvenstvima, prvak svjetskog kupa, 5x prvak Danske; Bernd Kerschbaumer (Austrija) - 190cm, 152kg, 4x prvak Austrije, više puta finalist na svjetskim prvenstvima te Oliver Gasparic (Slovenija) - 181cm, 120kg, prvak Slovenije 2006.

Među natjecateljskim točkama moći će se vidjeti vuča kamiona (30 metara treba odvući kamion težak 7000 kilograma), podizanje debla teškog oko 200 kilograma, nosit će se dva "betonska" kofera na određenu daljinu za što kraće vrijeme itd. Jedan od organizatora, a ujedno i sudac je prvak Mađarske, svjetski rekorder Adam Darazs. Za posjetitelje je ulaz besplatan.

Noć Šampiona je jedino body building i fitness natjecanje je u Hrvatskoj s novčanim nagradama, ove godine u ukupnom iznosu od 40 tisuća kuna. Zanimljivo je da natjecanje ima "show“ karakter, u kojem se događaji nižu neuobičajenim redom, dinamično i lijepo usklađeno upravo radi potpunog doživljaja kod publike. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna.

Na internet adresi www.scitec-hr.com možete pogledati sažetak dosadašnjih natjecanja kao i video snimku „Scitec Nutrition Muscle Fest“-a 2006.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara