U Temišvaru uvjereni: Publika će nas odvesti do pobjede nad Dinamom

Tekst: M.Pa.
Foto: Prosport

DOK SU Dinamovci na putu za Rumunjsku, momčad Temišvara se sprema za drugu utakmicu Europske lige. Rumunji su uvjereni da sutra mogu svladati Dinamo i tako ga praktički već nakon dvije utakmice izbaciti iz utrke za jedno od prva dva mjesta u skupini.

> Navijači Temišvara: Zašto ne možemo kupiti kartu samo za Dinamo nego moramo za sve tri utakmice?

Veznjak Artavazd Karamyan ne poznaje dobro izabranike Krune Jurčića, ali ne sumnja u uspjeh.

"Bit će jako teška utakmica, ali mi smo u prednosti jer igramo pred svojom publikom koja nas je uvijek podržavala. Još uvijek ne znamo mnogo o Dinamu, no informirat ćemo se. U Europi nema slabih momčadi, moramo biti koncentrirani 95 minuta, do posljednjeg sučeva zvižduka. Iako je Dinamo izgubio od Anderlechta, ne znači da je loša momčad jer su Belgijci odlični. Pobjeda protiv Zagreba bi nam povećala šanse da kao drugoplasirana momčad prođemo dalje", rekao je Karamyan za Pro Sport.

I Alexandru Curtean se slaže s Karamyanom.

"Vjerujemo da možemo dobiti utakmicu. Ovo je jako važan dvoboj u skupini i napravit ćemo sve da pobijedimo. Naravno, bit ćemo koncentriraniji nego što smo u ligaškim utakmicama", misli Curtean.

Prodaja ulaznica za utakmicu ne ide tako dobro, jer kao što smo jučer pisali, Temišvar karte za Europsku ligu ne prodaje pojedinačno nego navijači moraju kupiti paket ulaznica za utakmice protiv Dinama, Anderlechta i Ajaxa. Cijena od 33 rumunjskih leja (oko 60 kuna) navijačima je prihvatljiva, ali se žale de mogu svi odjedanput izdvojiti 100, 200 ili 300 leja koliko stoje paketi ulaznica. Ipak, predsjednik Marian Iancu ne misli mijenjati odluku kluba.

"Prodali smo oko pet tisuća paketa, ali očekujemo 15 do 20 tisuća gledatelja. Odlučili smo se na prodaju ulaznica preko paketa, jer smo gledateljima željeli omogućiti što jeftinije karte. Publika to nije najbolje prihvatila, ali kad smo već ovoliko napravili u prodaji paketa nećemo stati i nećemo prodavati pojedinačne ulaznice", kaže predsjednik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara