U Varteksu tvrde da Ćiro ne ide u Hajduk

IAKO mediji već danima uvjeravaju sportsku javnost da će čuveni bivši trener "Vatrenih" a danas trener varaždinskog Varteksa, Miroslav Ćiro Blažević, od sljedeće sezone sjesti na klupu Hajduka, u Varaždinu tvrde da tomu baš i nije tako.

Naime, na press konferenciji Varteksa Ćiro nije bio nazočan, budući da je otputovao u Innsbruck kako bi provjerio stanje svoje nedavno operirane prostate, ali se zato pred novinarima pojavio sportski direktor kluba, Zlatko Dalić.

On je na novinarske upite o medijskim nagađanjima prema kojima bi Ćiro od sljedeće sezone "gotovo sigurno" trebao preuzeti Hajduk, odgovorio kako su Ćirini planovi vezani uz Varteks, a ne Hajduk.

"Koliko ja znam, a meni je u subotu to priopćio osobno gospodin Blažević, svi njegovi planovi za narednu sezonu vezani su uz Varaždin i NK Varteks. Nikakvih opcija s Hajdukom nema, ukoliko se ne varam." - kazao je Dalić.

"Razumljivo je da se u mislima svakog hrvatskog trenera vrzma pomisao da trenira splitske "bile", pa tako i Ćiri." - dodao je Dalić, ograđujući se donekle od mogućeg Ćirinog odlaska u Split.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara